skip to content

SarNi draagt veel non-profitorganisatie  een warm hart toe en is altijd bereid om mee te denken naar creatieve oplossingen.

Een aantal organisaties waar wij veel voor doen zijn onder andere:

 

Het Bosjesfestival
 

Dit is het leukste gratis muziek- en cabaretfestival ter wereld!

Elk jaar wordt in September door een groep super gemotiveerde vrijwilligers een gedeelte van het bos rondom het amfitheater op Landgoed Zonnestraal (vlakbij Hilversum) omgetoverd tot een (voor velen een paar dagen) speciaal plekje. Van jong tot oud, iedereen geniet van leukste cabaretiers, de mooiste muziek en het lekkerste eten.

 

Ooit begonnen als feestje, is het in zeven jaar uitgegroeid tot een écht festival: het enige gratis cabaretfestival in de openlucht

Men krijgt het  "bosjesgevoel" al op het moment dat men bij aankomst van de fiets of uit de auto stapt en het bos betreed.
 

Het Bosjesfestival wordt helemaal georganiseerd door vrijwilligers en alle acts treden volledig belangeloos op.
 

 

Stichting de opkikker
 

Langdurige ziekte vraagt heel veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De behandelingen, de (lange) perioden van ziekenhuisopname, de onzekerheid, je vriendjes en vriendinnetjes een gewoon leven zien hebben. Ook in het gezin heeft zo’n situatie veelal een volledige ontregeling tot gevolg. Ieder gezinslid spant zich extra in, moet daar vaak andere bezigheden voor opofferen of beperken. En dan is er de feitelijke zorg van zal mijn kind, broertje of zusje weer beter worden? Kleine en grotere lichtpunten zijn in die omstandigheden nog belangrijker dan anders, worden heel intensief beleefd en dragen belangrijk bij in de mentale gesteldheid van kind en gezin.

 
Missie:
 

Een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren). Stichting Opkikker werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met, de stichting samenwerkende, ziekenhuizen verspreid over Nederland.
Stichting Opkikker maakt dit voor kind, gezin en ziekenhuis mogelijk door zich volledig en belangeloos in dienst te stellen voor de ontwikkeling en organisatie van de Opkikkerdagen en door het enthousiasmeren van de samenleving voor dit doel om voldoende fondsen voor Opkikkerdagen op te brengen. De stichting streeft te komen tot het organiseren van een maximum aantal Opkikkerdagen per jaar.
 

Doelstelling en Filosofie:
 

Stichting Opkikker heeft als doel gesteld:
Het tijdens of tussen de behandeling door, verzorgen van een fijne dag voor gezinnen, waarvan een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een chronisch fysieke aandoening, langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling, of die door de ernst of aard van deze aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling


De organisatie:
 

De stichting is opgericht in 1995 als particulier initiatief en werkte destijds volledig met vrijwilligers. Na een jaar van voorbereiding is de Opkikker in 1996 daadwerkelijk gestart met het organiseren van 20 Opkikkerdagen voor gezinnen waarvan het kind onder behandeling was in het AMC te Amsterdam. De afgelopen zestien jaar heeft de stichting een enorme groei doorgemaakt. Vanaf de zolderkamer zijn wij nu drie verhuizingen verder, hebben wij de basis van de stichting verstevigd en is het secretariaat geprofessionaliseerd. Hiernaast is er een gestage groei van het aantal Opkikkerdagen geweest.  


 

Het Bosjesfestival

 

 

Stichting de Opkikker

 Stichting de Opkikker